Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Βήμα προβολής για συνανθρώπους μας που ψάχνουν για δουλειά... Το Blog μας κάνει κοινωνικό έργο!


Αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα αυτό το Blog που έτσι κι αλλιώς παρακολουθείτε και το προσέχετε καθημερινά. Οι 28.000 επισκέψεις σε διάρκεια λιγότερη του ενός έτους, το αποδεικνύει περίτρανα...
Καιρός κάνουμε το επόμενο βήμα. Να γίνει και δύναμη στα χέρια μας. Διότι πέρα από την ενημέρωση που δεν θα σταματήσει να παρέχει υπάρχει και η κρίση που όλους μας έχει σημαδέψει άγρια.
Ας λειτουργήσει λοιπόν και ως πίνακας ανακοινώσεων. Αν προσέξετε τι γίνεται έξω από ένα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας με τις μικρές αγγελίες, θα αντιληφθείτε τι λέμε.
Ας πούμε ότι είναι η ώρα να δείξουμε τη χρηστική πλευρά της καλής επικοινωνίας... Υπάρχουν ανάμεσα μας γονείς που έχουν δουλειές τέτοιες που ίσως μας είναι χρήσιμες. Γιατί αν μην απευθυνθούμε σ' αυτούς όταν χρειαζόμαστε κάτι αντί για την ελεύθερη, απρόσωπη αγορά;
Στην ουσία μ' αυτόν τον τρόπο βοηθούμε ο ένας τον άλλον, αφού το βλέπουμε ότι και οι δουλειές έχουν στενέψει απελπιστικά, ελλείψει ρευστού στην αγορά.
Θα ανοίξουμε μια νέα ετικέτα. Θα τη λέμε “αγγελίες” κι εκεί θα μπορεί ο καθένας να διαφημίζει δωρεάν τη δουλειά που κάνει, το κόστος της, τα τηλέφωνα του για άμεση επικοινωνία κ.λπ.
Ασφαλώς και έχει ενδιαφέρον η άποψη σας. Και φυσικά θα λάβουμε υπόψη μας τις παρατηρήσεις σας. Στόχος μας είναι, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να βοηθήσουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον όπως είπαμε.
Περιμένουμε τις καταχωρήσεις σας για να κάνουμε τις ανάλογες αναρτήσεις εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου